Så går det till

Offertförfrågan

Det första man undrar när man vill beställa något är givetvis hur mycket det kommer att kosta. Om man har övertygats om att vi på Elvins Grafiska ger högst kvalitet till mest fördelaktiga pris och service, så är det rimligt att vilja vet hur mycket man kommer att få betala för sina trycksaker.
Genom ett formulär på vår webbsida, eller genom att e-maila eller ringa till oss, får du en kostnadsfri offert på hela projektet inom kort.

Filöverföring

Vårt tryckeri erbjuder en mycket smidig inlämning av din pdf, där du enkelt kan ladda upp dina dokument via WeTransfer eller Sprend direkt till en mottagare på tryckeriet och där du sedan får något digitalt tillbaka, att godkänna innan tryck.

Tryckmaskin

Digitaltryck

Tätt efter offsettryck kommer digitaltryck, som också är en betydande del av vår tryckeriverksamhet. Digitaltryck är också något som bara växer för varje år som går. Vill man trycka mindre upplagor av något, eller kräver extremt kort leveranstid, så är digitaltryck i regel att föredra.

Offsettryck

Vi trycker fortfarande mest i offsetteknik; det är den grundläggande delen i vår verksamhet. Vårt tryckeri erbjuder omatchad kvalitet till bäst pris och snabbast leveranstid.

Efterbehandling

Ett annat viktigt led i framställningen av trycksaker är efterbehandlingen som ger effekter eller binder ihop material till smarta förpackningar. Vi kan hjälpa till med det mesta inom efterbehandling.