Om Oss

Kvalitet är vårt ledord

När man arbetar med tryckteknik och trycksaker så är det viktigt att kunderna får förtroende för en och det man säger att man kan leverera. Vi har arbetat med trycksaker och erbjudit våra tjänster som tryckeri i över 20 år och vet att det allra viktigaste för våra kunder är att de kan lita på att de alltid får en garanterat hög kvalitet, när de beställer trycksaker från oss. Att tumma på kvaliteten när det gäller trycksaker, är som att skjuta sig själv i foten, eftersom en missnöjd kund aldrig återvänder. En nöjd kund har däremot all anledning att göra det. Trycksaker är just en sådan produkt där kvalitet gör stor skillnad och genom hela vår process, från materialval till maskinval så är just kvalitet vårt främsta ledord.

I framkant

Vi är också en modern tryckfirma i Stockholm, som hela tiden håller blicken fäst vid horisonten. Utvecklingen av tryckteknik går väldigt fort framåt och för att hålla sig aktuell på marknaden så gäller det att hänga med. Med en solid bas i djupgående kunskap och lång erfarenhet håller vi oss ständigt ajour med nya metoder, material och tekniker inom tryckteknik.
Det är stor efterfrågan på trycksaker idag och vi ser ingen anledning att stänga ner vårt tryckeri för kvällen. Vår personal jobbar i 3-skift och maskinerna rullar dygnet runt. På så vis kan vi erbjuda snabb leverans av dina trycksaker.

Ett tryggt alternativ

För att säkra ovan nämnda kvalitet och kunna ha full kontroll över de produkter och tjänster som vi erbjuder, så har vi sett till att samla allt som behövs under ett och samma tak. Från det att vi får din beställning, till det att dina trycksaker lämnar oss, så stannar allt här i våra händer. Det går snabbare så, är tryggare för dig som kund, och hjälper oss i vår strikta kvalitetskontroll.